Particulier

PARTICULIER

Het is eigenlijk heel simpel. In een huis waar wordt geleefd, heeft een goede afdichting niet alleen een functie wat betreft de afwerking, maar ook qua hygiëne. Dat betekent dat er met zorg naar moet worden gekeken door een expert. Kitte is zo’n expert. Wij behandelen iedere vraag met zorg en schromen niet om u te voorzien van advies. Voor iedere particulier, ongeacht de vraag kunnen wij een passende dienst leveren. U kunt ons voor verschillende werkzaamheden inschakelen.

Vakwerk voor particulieren

Waarom Kitbedrijf Kitte ?

Betrouwbaar

Met een decennialange toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, heeft Kitbedrijf Kitte gedurende 20 jaar een onwrikbare reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in het leveren van hoogwaardige kitoplossingen.

Uitstekend product

Kitbedrijf Kitte maakt tijdens haar werkzaamheden gebruik van Ottoseal. Dankzij deze kit kunnen wij consistent duurzame en betrouwbare kitoplossingen leveren.

Goede kwaliteit

Met meer dan twee decennia aan expertise staat Kitbedrijf Kitte synoniem aan compromisloze kwaliteit. Door de jaren heen is ons uitmuntend vakmanschap verfijnd, en onze toewijding aan het leveren van superieure resultaten versterkt.

Vraag een offerte aan!

over ons