Zakelijk

Zakelijk

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring is Kitte een ideale partner voor aannemers, bouwbedrijven, woningcorporaties en vastgoedondernemingen. Wij zijn te typeren door ons secure werk, gunstige tarieven, pro-actieve instelling en heldere communicatie. Naast echte experts betrekt u met Kitte ook echte mensen in uw project. Dat betekent sociaal, eerlijk en meedenkend. In de loop van de jaren hebben wij aan zeer uiteenlopende projecten gewerkt. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ontzettend breed inzetbaar zijn en altijd meedenken aan oplossingen.

Professioneel bedrijfs-ambacht

Waarom Kitbedrijf Kitte ?

Betrouwbaar

Met een decennialange toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, heeft Kitbedrijf Kitte gedurende 20 jaar een onwrikbare reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in het leveren van hoogwaardige kitoplossingen.

Uitstekend product

Kitbedrijf Kitte maakt tijdens haar werkzaamheden gebruik van Ottoseal. Dankzij deze kit kunnen wij consistent duurzame en betrouwbare kitoplossingen leveren.

Goede kwaliteit

Met meer dan twee decennia aan expertise staat Kitbedrijf Kitte synoniem aan compromisloze kwaliteit. Door de jaren heen is ons uitmuntend vakmanschap verfijnd, en onze toewijding aan het leveren van superieure resultaten versterkt.

Kwaliteit

Iedereen zegt het te doen, maar weinigen maken het waar. Kitbedrijf Kitte geeft u de garantie dat ieder project altijd voldoet aan de gestelde eisen en binnen de gestelde tijd. Niet voor niets werken wij al jaren samen met diverse aannemers en bedrijven. Wij zijn voor veel projecten ingeschakeld en kunnen u behalve kwaliteitswerk dus voorzien van uitstekend advies.

Vraag een offerte aan!

over ons